marți, 18 august 2015

Cat de greu este sa gasesti haine XXL pentru femei?

Atunci cand m-am apucat de proiectul ”Zuza Muza” am intalnit un consultant pentru fonduri europene, o doamna simpatica si foarte pufoasa. La una dintre intalniri, am intrebat-o: ”Ce va nemultumeste la hainele XXL pentru femei?”. Mi-a raspuns ca isi doreste haine variate, cu diferite stiluri. Vrea haine normale, dar cu marimi foarte mari. A fost unul dintre momentele in care mi-am dat seama ca am pornit pe un drum frumos.

Pentru ca femeile pufoase vor sa se imbrace in modelele de haine in care se imbraca femeile slabe. Uneori este o idee buna, alteori... dati-mi voie sa zic ”mmmmm, mai bine nu”. Cum ar sta pe o pufoasa rochia purtata de Sharon Stone la ceremonia decernarii premiilor Oscar?

Pe de alta parte insa, de ce sa nu ne eliberam de preconceptii? De ce sa nu ne simtim bine si intr-o rochie mulata? Daca ma uit la modelele plus-size din strainatate nu ma pot abtine sa nu observ ca le sta foarte bine in haine mulate. Important este sa nu fie totul mulat. Daca alegi o fusta creion, pune-ti un top mai largut. Sau daca alegi o fusta tutu - am intalnit multe pufoase care isi doresc una - pune-ti in partea de sus un top care sa urmeze linia corpului. Si scoate in evidenta talia (daca o ai) sau sanii (daca ii ai):) Imi place sa cred ca pufoasele care citesc acest blog au simtul umorului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu