luni, 30 ianuarie 2017

Plus size in skinny jeans

Daca priviti cu invidie modelele din revistele de fashion care poarta skinny jeans (acei blugi care urmeaza linia piciorului, inclusiv la glezna), ar fi cazul sa nu va mai ganditi ca acest gen de blugi vine bine doar pe multe kilograme in minus. Poti arata fabulos in skinny jeans si daca ai kilograme in plus. Trebuie numai sa urmezi cateva reguli.

Alege marimea potrivita: Nu incerca sa intri in blugi mai mici cu o marime decat porti. Este o regula valabila in special in cazul skinny jeans. Colaceii se vor revarsa daca ii strangi, si asta tine deja de fizica:) Alege marimea potrivita, sa stea pe corpul tau, dar sa nu te stranga.

Alege blugii cu talie medie sau inalta: Din fericire pentru noi, nici nu se mai poarta blugii cu talie joasa. Pantaloii cu talie medie sau inalta avantajeaza siluetele mai pline si ascund micile probleme din jurul taliei.

Culoarea conteaza: Blugii albastru-inchis, fara niciun fel de umbre sau accente de culoare te fac mai slaba. In niciun caz sa nu alegi blugi albi sau albastru foarte deschis. Culorile clasice sunt cele mai bune pentru siluete rubensiene.

Joaca-te cu texturi: Alege camasi, puloevere, blazere sau sacouri care se termina la mijlocul soldurilor. Nici mai sus, nici mai jos. Nu-ti fie frica sa folosesti texturi diferite, poti combina cu succes o camasa pana la mijlocul soldurilor cu o vesta putin mai scurta, sau chiar cu un pulover. Joaca-te si cu accesoriile. Important e sa fie colorate si nu foarte mari.

Accentueaza-ti talia: Aminteste-ti ca silueta clepsidra este considerata cea mai feminina, chiar daca dimensiunile sunt mai mari. Pentru cele care prefera stilul clasic, o curea in talie e cea mai buna solutie. Pentru cele care prefera stilul sport, un tricou sau o camasa legata in jurul taliei poate fi perfecta.

Alege cu grija incaltamintea: Niciodata blugi cu adidasi. Daca vrei sport, alege tenisi sau espadile colorate. Evita incaltamintea de aceeasi culoare cu blugii, daca alegi pantofi, cizme sau ghete. La plus size skinny jeans albastru deschis recomand maro-ul inchis, iar la blugii albastru inchis recomand maro-roscat sau chiar negru. Evita sandalele cu multe barete, care parca "taie" picioarele. Sper ca aceste informatii ti-au fost de folos si, nu uita, "esti frumoasa asa cum esti":)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu