miercuri, 30 septembrie 2015

Cum accesorizezi o rochie XXL

Esti pufoasa si te simti frumoasa, este logic sa acorzi importanta accesoriilor pe care le porti. Zuza Muza e fan accesorii handmade, dar e sigura ca in orice ocazie, accesoriile dau un plus de feminitate. Hai sa vedem cateva indicii, care pot fi completate la sugestia voastra, celor care cititi acest blog:

- Atunci cand ai o talie definita, nu ezita sa porti curele late, centuri, sau chiar esarfe legate elegant in talie.
- Colierele lungi dau senzatia ca trunchiul tau este mai lung si mai suplu, sau poti purta un colier cu pandantiv care se opreste la baza gatului. 
Poarta cercei lungi sau de tip candelabru pentru a lungi linia gatului sau chiar cercei rotunzi, supradimensionati pentru a atrage atentia asupra fetei.
- Daca nu vrei cercei supradimensionati, poti purta o bratara sau un ceas care sa atraga privirile. Dar nu pune mai multe accesorii supradimensionate, pentru ca vei obtine un efect contrar celui dorit. 
- Poarta esarfe fluide, lungi, pe care le poti aranja in mai multe feluri astfel incat sa dea impresia de alungire. Dupa cum ziceam, inclusiv in talie:)
- Nu mai este nevoie sa-ti zic de tocuri, nu? De cate ori poti, indragosteste-te de stiletto sau de botinele cu tocul inalt si nu foarte gros.
- Evita gentile din bumbac sau alt material textil, alege gentile bine definite ca forma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu